Alla inlägg den 21 mars 2009

Av tiipa - 21 mars 2009 00:44

Tänk... en hel helg utan ngt speciellt inbokat som man måste rätta sig efter... Bra! Då hinner jag med några riktigt långa och sköna promenader med hundarna.

Dags att ta tag i några dåliga samveten också.. några projekt som ligger och väntar. Ska bara rätta färdigt den stora högen med inlämningsuppgifter från eleverna först också....


3 Veckor till tävlingarna i Kungsbacka och Oxie.. snart nog blir det dessutom tävling nästan varje helg igen, kul! Nästa vecka blir det dock lite kalas i släkten som bryter av i vardagen...


Har en del att fundera på... jag är nämligen lite orolig för tävlingen i Oxie i inomhushallen.... Förra året gick det liksom inte som önskat :-(  då tävlade jag med Izor och både han och jag påverkades lite för mkt av den ovana miljön, mkt ljud, ljus, och många störningar pga att det var så trångt vid banans start och mål... Förhoppningsvis blir det bättre denna gång .. om jag bara kunde hitta ngn liknande inomhushall att träna i innan dess.... ridhus är ju inte riktigt samma sak.


Nu ska jag träna mer på att hitta flyt på banan, våga springa på ordentligt och lita på hunden HELA vägen. Fast jag försöker så kommer jag på mig själv efteråt vid nästan varje tävling, med att ha kört åtminstone ngn del av banan med lite mer säkerhetstänk.. så vi får öva på att hitta flyt även i tekniskt svåra banor. Först vill jag träna några fartiga banor med enstaka "riskabla" delar där jag MÅSTE våga lita på att det funkar med hög fart och utan "räddnings" handling..

Hmm... den här lilla banan fick några kursare avsluta med.. kanske passar bra även för mitt ändamål.


 

-Ni kanske måste ändra zoomnivå lite på er dator för att kunna se siffrorna bra.


Nä, nu har jag suttit och jobbat vid datorn väldigt länge i kväll, gjorde klart en powerpoint till jobbet men tittade även in lite på facebook sedan..lite nytt för mig men det är kul att hitta "gamla" skolkompisar där!


Ja, just det.. en fredag natt kräver en låt med lite "Hot but cool" feeling...."loosen up my buttons"



Ovido - Quiz & Flashcards