Alla inlägg den 10 april 2009

Av tiipa - 10 april 2009 00:01

Nu väntar en intensiv helg! Ska bli roligt och spännande att "kolla läget" med hundarna. I morgon tävlar vi i Kungsbacka, ag1, H1 med Deus och Ag2 och H2 med Izor, och på lördag bär det vidare till Oxie där Izor får ett agilitylopp i klass 2 och Deus får ett hopplopp i klass 1.

Känns som om jag vågar hoppas lite mer på Kungsbackas tävling trots att det inte blivit några toppen resultat där tidigare. Men nu så ska det väl vara dags! Sista ridhustävlingen för året! Längtar självlart att få tävla ute men har ändå börjat gilla att tävla i ridhus. Väggar runt banan bidrar till en tryggare känsla med Izor som ju är väldigt lättstörd annars ibland... Det ser ut att bli en rätt lång dag iaf. Ska ändå bli kul!! Hoppas faktiskt på några svåra utmanande banor med Izor, både han och jag brukar skärpa till oss som bäst då... Deus banor får gärna bli fartiga banor utan mer än några enstaka fällor... om jag får önska!


Men vad ska jag göra i Oxie egentligen....  kan man undra när man ser deltagarlistan....  (tänk positivt.. tänk positivt...) nåja... får helt enkelt försöka att tänka att jag bara tävlar mot mig själv, se till att göra ett så bra lopp vi kan och inte tänka på ev. resultat. Hundarna får ju tyvärr bara en chans var där pga Oxies upplägg. Izor får som tur var chans i agilityklass vilket brukar vara hans bästa, men Deus får starta i hoppklass.... hmm... inte det lättaste för oss direkt.. Han är ju så himla snabb, toppen förstås!! OM bara jag får fart på mina fötter också så KAN det teoretiskt sätt gå bra med honom.... :-)


Vi har repeterat tunnelingångar, "fel" ingång och "gömda" ingångar i flera dagar... Signal  "genom" + handen utåt= närmaste tunnelingång... signal " namnet + genom" + handen intill kroppen = bortre ingången... nöta- nöta- nöta......

Men idag blev det fokus på slalom igen..  :-)

 Det blev ingångar och även FART men då med rak väg in i slalom eftersom Deus ibland missar 2:a porten då det går riktigt fort! Vill ju INTE bromsa honom så han har fått chans att själv "lära sig" att taxera in sig rätt i porten även i vilt tempo!


Återkommer säkert med rapport från Kungsbacka i morgon kväll!

GLAD PÅSK!!!!!!!


Nattens låt:

Leave out all the rest

"...............Forgetting
All the hurt inside you've learned to hide so well.
Pretending
Someone else can come and save me from myself.
I can't be who you are...

When my time comes
Forget the wrong that i've done
Help me leave behind some reason to be missed.
And don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest,Leave out all the rest................."

Ovido - Quiz & Flashcards